Advocaat

Marloes Stuurop

Sinds juli 2019 versterkt Marloes de sectie Arbeidsrechtvan Holla legal & tax, waar zij zich bezighoudt met alle aspecten van het arbeidsrecht. Daarnaast adviseert Marloes over werknemerparticipatieregelingen en boetes en waarschuwingen opgelegd door de arbeidsinspectie.


Marloes is haar carrière in 2009 gestart bij Eiffel. Als Legal Professional werd zij bij diverse opdrachtgevers gedetacheerd. Op die manier heeft zij bij verschillende organisaties, waaronder het UWV en diverse rechtsbijstandsverzekeraars, een kijkje in de keuken kunnen nemen. In 2013 besloot zij de overstap te maken naar de advocatuur, en zich daar volledig toe te leggen op het arbeidsrecht. Haar sociaalrechtelijke ervaring vanuit het UWV komt daarbij goed van pas.


Naast jarenlange ervaring binnen het arbeidsrecht, heeft Marloes in 2018 tevens de postacademische specialisatieopleiding arbeidsrecht (de PALA) gevolgd. Marloes kenmerkt zich door haar praktische manier van adviseren, waarbij zij de juridische inhoud niet uit het oog verliest.

MARLOES STUUROP LR

Opleiding

  • 2018, Erasmus Universiteit Rotterdam / Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA)
  • 2009, Universiteit Maastricht / Master of Law, Privaatrecht
  • 2006, Universiteit Maastricht / Bachelor of Law, Nederlands recht

Marloes heeft zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd: Arbeidsrecht, Collectief ontslag, Internationaal arbeidsrecht, Medezeggenschap. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Nieuwsartikelen

Geschreven door Marloes Stuurop

Alle nieuwsartikelen
Alle nieuwsartikelen