Expertises

Vastgoed, Bouw- en Huurrecht

Kopen, verhuren, bouwen of slopen, zakelijke rechten zoals appartementsrechten: ons allround team vastgoedexperts adviseert en procedeert over alles dat met onroerend goed te maken heeft. 

Bouw en huurrecht

Onze cliënten zijn voornamelijk projectontwikkelaars, vastgoedeigenaren of beleggers, woningcorporaties, retailers, bouwbedrijven en overheidsinstanties. Ons vastgoedteam houdt zich bezig met onder andere bouwrecht, huurrecht, ruimtelijke ordening (vergunningen en bestemmingsplannen), eigendom van vastgoed zoals verjaringsgeschillen en zakelijke rechten.

Multidisciplinaire teams

Binnen Holla legal & tax wordt in multidisciplinaire teams gewerkt. Onze vastgoedspecialisten hebben bijvoorbeeld ruime ervaring met vastgoedtransacties en werken hiervoor samen met hun collega’s van M&A en Tax. Zij houden zich bezig met de aan- en verkoop van vastgoed, vastgoedprojecten en vastgoedvennootschappen. Hieronder valt o.a. het opstellen en beoordelen van koopovereenkomsten bij zowel aandelen- als activa transacties, en het uitvoeren van due diligence onderzoeken.

Wij hebben een speciale interesse voor de circulaire economie en de energietransitie. Dit is een onderwerp wat vastgoed sterk raakt. Een aantal van onze vastgoedexperts is dan ook lid van het Holla Transitieteam.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Lees dan onze nieuwsartikelen over nieuwsartikelen over vastgoedrecht.

EGBERT SCHELHAAS LR

Heeft u een vraag?

Egbert Schelhaas

  • Vastgoed, Bouw- en Huurrecht
+31 (0) 88 44 02 316 e.schelhaas@holla.nl