Ladies in Legal

Hét netwerk voor de vrouwelijke (bedrijfs)jurist

Successen delen en uitdagingen bespreken, op zakelijk, maar juist ook op persoonlijk vlak.

Foto factsheet ladies in legal

Ladies in Legal

Ladies in Legal is hét netwerk voor de vrouwelijke (bedrijfs)jurist. Zo’n vijf keer per jaar komen dames van diverse organisaties samen in een informele setting om inspiratie op te doen, uitdagende visies uit te wisselen en bruikbare ideeën te delen. Er is een netwerk dat vanuit ’s-Hertogenbosch georganiseerd wordt en een vanuit Eindhoven. Beide netwerken zijn powered by Holla. Het doel is om op een laagdrempelige wijze jouw (zakelijke) netwerk te vergroten. Tijdens de bijeenkomsten is er een wisselende tafelschikking zodat eenieder op een persoonlijke wijze kennis met elkaar kan maken. Telkens schuift er in het kader van het centrale thema van de bijeenkomst ook een gastspreker aan. Eerdere thema’s waren het verbeteren van de presentatie skills, privacy en gegevensbescherming en het bedrijfsleven als topsport.

Liefde voor het juridische vak

Het Ladies in Legal netwerk bestaat uit een mooie mix van dames uit diverse organisaties die allen werkzaam zijn binnen het juridische kader. Sommigen aan het begin van hun carrière, anderen al zeer ervaren, de één werkzaam in een nationale context, de ander in een internationale omgeving. Eén ding hebben ze in ieder geval gemeen: de liefde voor het juridische vak.

Tijdens de bijeenkomsten is er voldoende ruimte om met alle ladies ervaringen uit te wisselen, successen te delen en uitdagingen te bespreken. Dit kan natuurlijk op zakelijk, maar juist ook op persoonlijk vlak.

Info

Wil je graag meer informatie over één van de twee Ladies in Legal netwerken? Neem dan contact op met één van de ladies hier onderaan deze pagina of vul onderstaand formulier in.