Expertises

M&A

Onze ondernemingsrechtspecialisten hebben door hun trackrecord met complexe transacties ruime ervaring in het adviseren in alle fasen van fusies en overnames. Ons team begeleidt u op een commerciële, pragmatische en efficiënte wijze in elke fase van uw transactie. Kortom, wij bouwen met u op een proactieve manier aan uw toekomstige succes.

Fusies Overnames

Onze cliënten variëren van DGA tot multinational en zowel van de verkopende als kopende kant. Daarnaast werken wij met venture capital, private equity en managementteams aan ‘buy and build’-strategieën, meervoudige transacties en exit-strategieën. Wij bieden daarbij verschillende due diligence-producten aan, variërend van een volledig onderzoek tot een red flag-rapport.

Wij zijn ervan overtuigd dat elke transactie maatwerk is. Daarbij is het belangrijk dat financiële adviseurs, cliënten en advocaten nauw met u samenwerken. Dit geldt voor het opstellen van de transactiedocumentatie en de onderhandelingsfase, maar zeker ook voor de aanloop naar een koop of verkoopproces en vraagstukken die na een closing relevant zijn, zoals het stroomlijnen van arbeidsvoorwaarden.

U kunt ervan uitgaan dat wij proactief elke fase van uw transactie begeleiden. Op een commerciële, pragmatische en efficiënte manier. Kortom, wij bouwen met u aan uw toekomstige succes!

Holla legal & tax is een full-service kantoor, waar nodig schakelen wij de hulp in van experts uit andere teams of stellen wij een multidisciplinair transactieteam samen. Zo werken wij samen met onze specialisten op het gebied van arbeidsrecht, intellectuele eigendom, financiering en vastgoed. Wij hebben ruime ervaring met transacties in verschillende sectoren, waaronder retail, energie, technologie, staffing, vastgoed, financiële dienstverlening en de vrijetijdssector.

Dankzij ons internationale netwerk en de samenwerking met onze partnerkantoren TLT in het Verenigd Koninkrijk en GSJ advocaten in België, kunnen wij u in cross-border zaken naadloos van advies voorzien.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Volg het blog fusies & overnames en het blog ondernemingsrecht.

PIM VAN DE GOOR LR

Heeft u een vraag?

Pim van de Goor

  • Ondernemingsrecht & Vennootschapsrecht
  • M&A
+31 (0) 88 44 02 443 p.vandegoor@holla.nl