Joris van Haalen

Joris is sinds januari 2020 werkzaam bij Holla legal & tax en sinds augustus 2020 werkzaam als advocaat in het team Arbeidsrecht. Joris adviseert zowel werkgevers als werknemers in alle facetten op het gebied van het collectieve en individuele arbeidsrecht. Naast het arbeidsrecht in brede zin heeft Joris specifiek interesse in het ontslagrecht en de groeiende flexibele arbeidsmarkt, die constant in ontwikkeling is.

Joris wordt omschreven als een sociaal persoon die niet terugdeinst voor een juridisch complexe zaak: hij is gedreven om alles tot op de bodem uit te zoeken. Hij wil precies weten wat er speelt en hoe het juridisch in elkaar zit. Daarbij houdt hij goed de belangen van zijn cliënten in het oog, die in elke kwestie weer anders zijn en een persoonlijke aanpak eisen.

Het arbeidsrecht trekt Joris aan omdat het erg tastbaar is: vrijwel iedereen krijgt ermee te maken in het dagelijks leven. Daarnaast gaan er vaak grote financiële en ook emotionele belangen mee gepaard – zowel voor werkgevers als voor werknemers –, die Joris graag behartigt.

Track Record

Curriculum Vitae

 • 2020 - heden, Holla legal & tax
  Advocaat
 • 2020, Holla legal & tax
  Juridisch Medewerker

Opleiding

 • 2017 - 2019, Radboud Universiteit Nijmegen
  Masterspecialisatie Burgerlijk Recht
 • 2017, University of Glasgow
 • 2013 - 2017, Radboud Universiteit Nijmegen
  Bachelor Nederlands Recht

Nevenactiviteiten

 • 2023 - heden, De Jonge Balie Oost-Brabant
  Bestuurslid
Meer lezen