Medio juni 2020 is Femmie gestart bij de business unit Intellectuele Eigendom, ICT & Privacy. Zij houdt zich met name bezig met vraagstukken op het gebied van privacy en gegevensbescherming.

Femmie behaalde cum laude haar Engelstalige master Law and Technology aan Tilburg University. Tijdens haar studie heeft zij een jaar meegedraaid in het algemeen bestuur van haar studievereniging en heeft zij verschillende stages gelopen in zowel de advocatuur als bij het Tilburg Instituut voor Law, Technology en Society, waar zij een bijdrage heeft geleverd aan academisch onderzoek.

Door deze ervaringen is zij erachter gekomen dat haar passie en ambitie ligt bij het privacyrecht, de advocatuur en het schrijven van artikelen over nieuwe (technologische) ontwikkelingen.

Bovendien heeft Femmie tijdens haar bachelor een half jaar gestudeerd in de prachtige stad Madrid, waar zij een voorliefde heeft ontwikkeld voor de Spaanse taal en cultuur. In haar vrije tijd rijdt Femmie graag een rondje op haar roze racefiets of trekt zij de hardloopschoenen aan. Ook gaat zij in de zomermaanden nog graag terug naar de Zeeuwse Costa, waar haar roots liggen.