Advocaat

Joost Schunselaar

Sinds maart 2018 maakt Joost onderdeel uit van de sectie Arbeidsrecht van Holla legal & tax. Hij adviseert en procedeert over alle facetten van zowel het individuele als collectieve arbeidsrecht. Naast het arbeidsrecht in brede zin houdt Joost zich meer specifiek bezig met medezeggenschap, werknemersparticipatieregelingen en door de arbeidsinspectie opgelegde boetes.


Reeds vanaf het begin van zijn carrière in 2014 heeft Joost zich volledig toegelegd op het arbeidsrecht. Na ruim drie jaar maakte hij de overstap naar het team van arbeidsrechtspecialisten van Holla, waar hij zich de laatste jaren steeds meer heeft gespecialiseerd in het medezeggenschapsrecht. Door zijn rol als voorzitter van de ondernemingsraad van Holla weet hij theorie en praktijk goed te koppelen. Joost is begin 2021 cum laude geslaagd voor de specialisatieopleiding Grotius Arbeidsrecht.


Een praktische specialist, zo wordt Joost door anderen omschreven. Hij vindt het heerlijk om zich vast te bijten in complexe juridische vraagstukken. Van Joost hoef je echter geen lange en wollige adviezen te verwachten, hij weet zijn juridische kennis als geen ander om te zetten in praktische adviezen.

JOOST SCHUNSELAAR LR

Nevenactiviteiten

  • Ondernemingsraad Holla legal & tax / Voorzitter

Opleiding

  • 2020 - 2021, Grotius Academie / Specialisatieopleiding Arbeidsrecht
  • 2013, Tilburg University / Master of Law, Arbeidsrecht
  • 2012, Tilburg University / Master of Law, Ondernemingsrecht
  • 2008 - 2011, Tilburg University / Bachelor of Law, Recht & Management

Joost heeft zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd: Arbeidsrecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Nieuwsartikelen

Geschreven door Joost Schunselaar

Alle nieuwsartikelen
Alle nieuwsartikelen