Joost is sinds 2014 advocaat en maakt sinds 2018 onderdeel uit van het team van arbeidsrechtspecialisten van Holla Advocaten. Hij adviseert en procedeert over alle facetten van zowel het individuele als het collectieve arbeidsrecht. Of het nu een werkgever of werknemer betreft: Joost staat een ieder van harte bij.

Joost wordt omschreven als een sociaal en behulpzaam persoon, maar ook als iemand die graag een discussie op het scherpst van de snede voert. Hij weet als geen ander een uiterst nauwkeurige werkwijze te combineren met een praktische insteek: geen onnodig lange adviezen, maar duidelijk en concreet. Ook de persoonlijke benadering van Joost wordt alom gewaardeerd.

In zijn vrije tijd bezoekt Joost graag zo nu en dan een concert en als er een speciaalbier- of foodfestival in de buurt is, laat Joost dit als liefhebber van de Bourgondische leefstijl zeker niet aan zich voorbij gaan. Om de balans te houden trekt Joost regelmatig de hardloopschoenen aan of is hij in de sportschool te vinden.

Track Record

Curriculum Vitae

 • 2018 - heden, Holla Advocaten
  Advocaat
 • 2014 - 2018, AKD
  Advocaat
 • 2013, Deterink / Taylor Wessing
  Student - stagiair
 • 2012, Kamerbeek Advocaten
  Student - stagiair

Opleiding

 • 2008 - 2013, Tilburg University
  Rechtsgeleerdheid
Meer lezen