Rowie is advocaat sinds 2017. Haar passie voor het insolventierecht maakt dat zij curatoren met plezier ondersteunt bij de behandeling van faillissementen. De rechtbank Midden-Nederland stelt Rowie zelf eveneens regelmatig aan als curator. Ze heeft bijzondere interesse in de liquidatie zonder vereffening (turboliquidatie) en staat ondernemers derhalve graag bij in deze trajecten en alles wat daarbij komt kijken.

Rowie denkt graag mee met ondernemers, zowel op het gebied van insolventierecht als ondernemingsrecht. Haar insteek is: pragmatisch denken in kansen en deze omzetten naar concrete oplossingen. Ze hoort regelmatig van anderen terug dat haar niet-aflatend enthousiasme aanstekelijk werkt – zelfs voor ondernemers die complexe juridische uitdagingen liever uit de weg zouden gaan.

Rowie is graag onder de mensen. Haar sociale vermogen in combinatie met een flinke portie competitiedrang zorgt er in haar werk voor dat zij niet alleen juridisch met volledige overgave te werk gaat, maar dat ze ook de menselijke kant van elke zaak of (aspect van een) faillissement nooit uit het oog verliest.

Track Record

Curriculum Vitae

 • 2019 - heden, Holla legal & tax
  Advocaat
 • 2017 - 2019, De Advocaten van Van Riet
  Advocaat

Opleiding

 • 2016 - 2017, Tilburg University
  Master Rechtsgeleerdheid, afstudeerrichting Ondernemings- en Insolventierecht
 • 2011 - 2016, Tilburg University
  Bachelor Rechtsgeleerdheid & Fiscaal Recht

Nevenactiviteiten

 • 2021, Dutch Turnaround Association
  Lid
 • 2021, Jonge Balie Midden-Nederland
  Bestuurslid
Meer lezen