Rowie is advocaat sinds 2017. Haar passie voor het insolventierecht maakt dat zij curatoren met plezier ondersteunt bij de behandeling van faillissementen. Rowie wordt zelf eveneens regelmatig aangesteld als curator door de rechtbank. Daarnaast denkt Rowie graag mee met ondernemers, zowel op het gebied van insolventierecht als ondernemingsrecht. Haar insteek is: pragmatisch denken in kansen en deze omzetten naar concrete oplossingen. Rowie hoort regelmatig van anderen terug dat haar niet-aflatend enthousiasme aanstekelijk werkt – zelfs voor ondernemers die complexe juridische uitdagingen liever uit de weg zouden gaan.

Rowie heeft bijzondere interesse in de liquidatie zonder vereffening (turboliquidatie) en staat ondernemers derhalve graag bij in deze trajecten en alles hieromheen.

In haar vrije tijd is Rowie een sociaal dier: voor een borrel of etentje is zij in en zij zorgt er altijd voor dat haar agenda goed gevuld is. Daarnaast gaat ze elke zomer op motorvakantie: motorpak aan en gaan – het liefst door prachtige natuur met een zonnetje.

Track Record

Curriculum Vitae

 • September 2019 - heden, Holla Advocaten
  Advocaat
 • September 2017 - september 2019, De Advocaten van Van Riet
  Advocaat

Opleiding

 • 2016 - 2017, Tilburg University
  Master Rechtsgeleerdheid, afstudeerrichting Ondernemings- en Insolventierecht
 • 2011 - 2016, Tilburg University
  Bachelor Rechtsgeleerdheid & Fiscaal Recht

Nevenactiviteiten

Meer lezen