Ondernemingsrecht

Als ondernemer krijgt u onvermijdelijk met allerlei juridische zaken te maken. Van de oprichting van een rechtspersoon tot aan een eventuele fusie of overname. Ook in de tussentijd kan er van alles spelen: behoefte aan een nieuwe financiering, een geschil met uw medeaandeelhouders, of het faillissement van een van uw afnemers.

Om u volledig te kunnen richten op uw onderneming is het essentieel dat u uw juridische zaken kunt toevertrouwen aan experts. Wij signaleren niet alleen tijdig zaken waar u zelf misschien nog niet aan heeft gedacht, ook kunnen wij zorgen voor alle benodigde overeenkomsten. Zo wordt de kans op tijdrovende en kostbare procedures tot het minimum beperkt. Blijkt een procedure toch onvermijdelijk, dan hebben wij alle kennis en kunde in huis om u hierin juridisch bij te staan.

Waterdicht advies

Als bestuurder van een rechtspersoon heeft u een grote mate van  beleidsvrijheid. Gelukkig maar, want als u aan handen en voeten gebonden zou zijn kunt u niet ondernemen. Maar bestuurders zijn zich niet altijd bewust van alle, soms ook persoonlijke, aansprakelijkheidsrisico’s die ze lopen. Wij kunnen deze risico’s, samen met u, tot een minimum beperken, zodat u zich weer kunt focussen op wat u het liefst doet: namelijk ondernemen.

Voor uw ondernemingsrecht expert kijkt u verder op deze pagina.

Smart tool M&A

De koop of verkoop van een onderneming is voor de meeste ondernemers een eenmalige gebeurtenis in hun leven. De verkoop heeft gevolgen voor de financiën, de groeimogelijkheden, de organisatie, het personeel en de externe relaties. Een succesvolle verkoop start altijd met een gedegen voorbereiding, waarbij timing erg belangrijk is. Met de onderstaande M&A-webtool krijgt u direct een indicatie of uw onderneming klaar is voor verkoop.

Ga naar de Smart tool

Advocaten in Ondernemingsrecht

Ferry Weelen

Robert van Muijen, Managing Partner

Renaldo Willems

Alissa van Tongerloo

Mark van der Schoor

Willemijn Fick-Nolet

Dirk de Jong

Merel Franke

Sjoerd Vincenten, juridisch medewerker

Claudie Rosens

Publicaties >

Neem direct contact op