Advocaat

Pim van de Goor

Pim is sinds 2010 werkzaam bij Holla. Hij legt zich toe op het ondernemingsrecht en houdt zich binnen deze expertise voornamelijk bezig met fusies en overnames. Pim staat bedrijven bij als het ze voor de wind gaat, maar heeft ook veel ervaring met adviseren wanneer er financiële moeilijkheden dreigen.


Zowel kantoorgenoten als cliënten omschrijven Pim als communicatief, doortastend en oplossingsgericht. Hij combineert dit alles met een gezonde dosis humor, want hij is van mening dat er tijdens onderhandelingen of langdurige overnameprocessen wel gelachen moet kunnen worden.


Pim heeft altijd al een voorliefde gehad voor het ondernemingsrecht. Hij krijgt energie van ondernemers en ondernemende mensen. Zijn karaktereigenschappen sluiten hier naadloos bij aan en komen in het dynamische rechtsgebied het beste tot uiting.

PIM VAN DE GOOR LR

Nevenactiviteiten

  • WTC·E Young Professionals / Lid
  • Ronde Tafel 184 / Lid

Opleiding

  • 2015 - 2016, Grotius opleidingen / Vennootschaps- en Ondernemingsrecht
  • 2014 - 2015, CPO specialisatieopleiding / Insolventierecht voor Curatoren
  • 2004 - 2010, Universiteit Utrecht / Recht & Onderneming

Pim heeft zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd: Ondernemingsrecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Nieuwsartikelen

Geschreven door Pim van de Goor

Alle nieuwsartikelen
Alle nieuwsartikelen