Advocaat

Robert van Muijen

Robert heeft ruim vijfentwintig jaar ervaring in de advocatuur, waarvan meer dan de helft als partner bij Holla. Hij is ondernemingsrechtspecialist en heeft jarenlange ervaring op het gebied van fusies en overnames, zowel in binnen- als buitenland. Robert en zijn team zijn met name actief in de sectoren IT, agri & food en business services.


Robert heeft een werkwijze die bovenal als ‘verbindend’ kan worden gekwalificeerd. In onderhandelingen waarin partijen aanvankelijk mijlenver van elkaar verwijderd zijn, bewijst hij steeds weer een lange adem te hebben en uiteindelijk een constructieve oplossing voor alle betrokkenen te kunnen bereiken.


Robert is nauw betrokken, verantwoordelijk en steeds beschikbaar voor zijn cliënten. Zijn relativeringsvermogen en achtergrond (Robert is geboren en deels getogen in Nieuw Zeeland) komen goed van pas in internationale onderhandelingen en bij het omgaan met culturele verschillen. Taal is zijn tool; zijn Nederlandse en Engelse contracten zijn helder en duidelijk.

ROBERT VAN MUIJEN LR

Nevenactiviteiten

  • Hermes Business Netwerk / Bestuurslid

Opleiding

  • 1984 - 1991, Universiteit Leiden / Civiel Recht & Zeerecht

Robert heeft zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd: Ondernemingsrecht, Fusies en overnames, Vennootschappen, Verenigingen en stichtingen. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Nieuwsartikelen

Geschreven door Robert van Muijen

Alle nieuwsartikelen
Alle nieuwsartikelen