Advocaat

Nina Verhage

Nina is sinds februari 2021 werkzaam bij Holla. Eerst als juridisch medewerker en sinds september 2021 als advocaat. Nina is werkzaam in het team Ondernemingsrecht en houdt zich bezig met Corporate & Commercial litigation en Commercial Contracting.

Nina adviseert en procedeert voor ondernemers in commerciële geschillen, zoals geschillen over de nakoming van contractuele afspraken en aansprakelijkheidskwesties. Ook adviseert en procedeert zij bij conflicten binnen ondernemingen, zoals geschillen tussen aandeelhouders en/of bestuurders. Daarnaast adviseert Nina ondernemingen (waaronder franchisegevers) bij het opstellen en beoordelen van contracten. Hierbij zet zij haar ervaringen als procesadvocaat in om discussies en geschillen in de toekomst te voorkomen.

Nina heeft een proactieve houding en gaat nauwkeurig en doortastend te werk. Daarbij stelt zij het belang van haar cliënten om te komen tot een (praktische) oplossing voorop. Nina is enthousiast en betrokken en gaat graag met haar cliënten in gesprek over wat hen bedrijfsmatig bezighoudt.

Nina publiceert verder met enige regelmaat blogs op onze website en op haar LinkedIn.
Nina Verhage

Nevenactiviteiten

  • JONG! Eindhoven / Lid

Opleiding

  • 2019 - 2020, Universiteit Utrecht / Master Onderneming en Recht
  • 2015 - 2018, Universiteit Utrecht / Bachelor Rechtsgeleerdheid

Nieuwsartikelen

Geschreven door Nina Verhage

Alle nieuwsartikelen
Alle nieuwsartikelen