Alliantie

Internationaal delen van kennis, expertise en innovatie

Alliantie

Alliantie

Om ons internationale juridische aanbod te versterken, zijn we een strategische alliantie aangegaan met het Britse TLT LLP en het Belgische kantoor GSJ advocaten. Deze alliantie stelt ons in staat u consistente en grensoverschrijdende diensten aan te bieden. De alliantie is gericht op het delen van kennis, expertise en innovatie. Dit stelt ons in staat om internationaal opererende Nederlandse, Belgische en Angelsaksische organisaties beter te bedienen.

TLT LLP 

Het Britse TLT LLP telt ongeveer 1.200 medewerkers en biedt vanuit zeven vestigingen juridisch advies aan bedrijven en overheden in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten. TLT LLP heeft zowel in de publieke als private sector een sterke positie opgebouwd. De kennis en expertise en klantenkring van het Britse kantoor sluiten nauw aan bij die van ons kantoor.

GSJ advocaten

GSJ is een full-service advocatenkantoor opgericht in 1985 en gevestigd in Antwerpen. Het is een toonaangevend advocatenkantoor op de binnenlandse markt. Het team van 18 partners en 58 advocaten is gespecialiseerd in sectoren als het bankwezen en verzekeringen, vastgoed, detailhandel, industrie, de publieke sector, het onderwijs en de gezondheidszorg. Zowel in de publieke als private sector heeft GSJ een sterke positie opgebouwd.