Advocaat

Annabel van Iersel

Annabel is sinds maart 2022 werkzaam bij Holla legal & tax. Zij is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en houdt zich binnen deze expertise met name bezig met commerciële contracten, litigation en fusies en overnames. Voordat Annabel zich aansloot bij Holla werkte zij als advocaat in Amsterdam.


Voor Annabel draait haar werk als advocaat om het oplossen van problemen en het bereiken van resultaten. Zij gaat te werk met een proactieve houding, is gedreven en heeft een no-nonsense mentaliteit. Daarnaast is zij enthousiast en betrokken en geniet ze van het persoonlijk contact met alle betrokkenen.


Omdat Annabel opgroeide in een ondernemersgezin komt haar keuze voor het ondernemingsrecht niet uit de lucht vallen. Door deze achtergrond weet zij wat er speelt bij ondernemers en kan zij hun belangen goed behartigen.

Annabel van Iersel

Opleiding

  • 2011 - 2015, Universiteit Tilburg / Arbeidsrecht en Ondernemingsrecht

Annabel heeft zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd: Ondernemingsrecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.