Advocaat

Linda Relouw

Linda is sinds oktober 2022 werkzaam bij Holla legal & tax. Zij is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht. Binnen deze expertise houdt Linda zich met name bezig met commerciële contracten. Daarbij begeleidt en adviseert Linda cliënten bij (het aangaan van) diverse commerciële samenwerkingen. Verder heeft Linda geruime ervaring binnen de franchisebranche.


Linda is scherp en goed in staat zich te verplaatsen in de ondernemer. Door de duurzame relaties met haar cliënten beschikt zij over grondige kennis van deze ondernemingen, wat haar in staat stelt snel te schakelen. Of dit nu gaat om het aangaan van commerciële samenwerkingen of vraagstukken die zich na het sluiten van een overeenkomst voordoen.


Cliënten beschrijven Linda als pro-actief, to-the-point, betrouwbaar en pragmatisch. Met haar praktische en oplossingsgerichte instelling is zij de ideale sparringpartner voor veel van haar cliënten. Een goed contract is voor haar niet per definitie een waterdicht contract, maar een contract dat aansluit bij de (commerciële) belangen en de onderneming van haar cliënt.

Linda Relouw

Opleiding

  • 2013, Grotius Opleidingen / Nationaal en Internationaal Contracteren
  • 2003-2008 , Universiteit Maastricht / Rechten

Linda heeft zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd: Verbintenissenrecht, Agentuur en distributie. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Nieuwsartikelen

Geschreven door Linda Relouw

Alle nieuwsartikelen
Alle nieuwsartikelen