Arbeidsrecht

Arbeidsrecht

Het breed georiënteerde team Arbeidsrechtspecialisten van Holla legal & tax heeft ruime ervaring binnen alle facetten van het arbeidsrecht. Onze focus ligt op de advisering van en het procederen voor werkgevers. Onze cliënten zijn MKB+ en multinationals. Daarnaast staan wij organisaties binnen de zorg en de overheid bij.

Dankzij de ervaring en specialistische kennis binnen ons team zijn wij in veel verschillende sectoren thuis. Voorbeelden van sectoren waarin wij veel werken zijn de foodsector, de industrie, de publieke sector en het onderwijs. In welke branche u ook actief bent, u kunt ervan uitgaan dat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en weet u zeker dat onze juridische ondersteuning aansluit bij wat voor uw onderneming van belang is.

U kunt bij onze arbeidsrechtadvocaten terecht voor bijstand op het vlak van onder andere:

Wet transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden

De Wet implementatie EU-richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden is per 1 augustus 2022 in werking getreden. Voor u als werkgever is het van belang te weten dat deze wet een aantal wijzigingen meebrengt ten aanzien van de bescherming van werknemers en hun arbeidsvoorwaarden. Dit kan dan ook gevolgen hebben voor het beleid, de arbeidsovereenkomsten en/of eventuele personeelshandboeken die u als werkgever hanteert. Lees meer over deze wet in dit artikel.

Weten wat onze cliënten over ons zeggen?

Bekijk de testimonial van de CEO van OTTO Work Force over de samenwerking met Holla. Daarnaast zijn wij trots om te mogen vermelden dat ons kantoor is opgenomen in de prestigieuze Legal 500, in de categorie arbeidsrecht. De Legal 500 wordt beschouwd als een toonaangevende gids op het gebied van juridische dienstverlening wereldwijd. Het Engelse onderzoeks- en uitgeversbedrijf Legalease stelt jaarlijks deze lijst samen op basis van feedback van cliënten en uitgebreid onafhankelijk onderzoek in de markt.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Lees onze blog of schrijf u in voor de driewekelijkse nieuwsbrief Arbeidsrecht. In aanvulling hierop verzorgen wij elke donderdag na het verschijnen van de nieuwsbrief een webinar.

Tool berekenen transitievergoeding

Wilt u uw transitievergoeding berekenen? Maak dan gebruik van onze handige transitievergoeding tool.