Arbeidsrecht

Voor u als ondernemer zijn uw medewerkers van onschatbare waarde. Maar het werkgeverschap geeft ook hoofdbrekens. Complexe reorganisaties, collectieve en individuele ontslagprocedures, onderhandelingen met vakorganisaties en ondernemingsraden; ons team van arbeidsrechtadvocaten ontzorgt u.

Samen met u bouwen wij aan een langdurige relatie. Daarin fungeren wij als sparringpartner van directie en HR managers. Wij kennen de branche en de organisatie waarin u werkzaam bent van binnen en van buiten. Wij weten wat u bezighoudt en staan u daarbij ter zijde.

Ook als werknemer kunt u te maken krijgen met discussies die u liever niet alleen voert. Of het nu gaat om een (dreigend) ontslag, een discussie over de handhaving van uw concurrentie- of relatiebeding of uw rechten en verplichtingen bij arbeidsongeschiktheid, wij staan u snel en adequaat bij.

Holla Advocaten – het nieuwe ontslagrecht

De regels met betrekking tot het ontslagrecht en ontslagvergoedingen veranderen ingrijpend. Wij hebben alle verandering voor u op een rijtje gezet. Download hier de factsheet en zie in een oogopslag waar u rekening mee moet houden. Een andere belangrijke verandering betreft de invoering van de transitievergoeding, per 1 juli 2015. Wij hebben hiervoor een tool ontwikkeld waarmee u snel de transitievergoeding kunt berekenen:

Klik hier en bereken de transitievergoeding.

 

Duidelijkheid over de rechten en plichten van werkgever én werknemer? Zie verder op deze pagina voor onze arbeidsrechtelijke experts.

Transitievergoeding tool

Bereken vrijblijvend uw mogelijke ontslagvergoeding via de transitievergoeding.

De transitievergoeding is ingevoerd in het kader van de Wet Werk en Zekerheid (WWZ). Iedere werknemer die onvrijwillig uit dienst treedt en minimaal twee jaar in dienst is geweest, heeft recht op een transitievergoeding. Deze vergoeding is enerzijds bedoeld als compensatie voor het ontslag en anderzijds om de transitie van de werknemer naar een andere baan te vergemakkelijken.

Ga naar de Transitievergoeding tool

Advocaten in Arbeidsrecht

Peggie van Vugt, Wetenschappelijk Bureau

Sjoerd Vincenten, juridisch medewerker

Angela Ruijter

Expertises


Arbeidsrecht >

Jaimy Vanenburg

Nicole Arendsen

Expertises


Arbeidsrecht >

Mark van der Schoor

Joost Wasser

Hans Mulder

Expertises


Arbeidsrecht >

Martijn Huisman

Expertises


Arbeidsrecht >

Bert van den Boom

Expertises


Arbeidsrecht >

Pieter Bakker

Expertises


Arbeidsrecht >

Petra Domevscek

Expertises


Arbeidsrecht >