Arbeidsrecht

Voor u als ondernemer zijn uw medewerkers van onschatbare waarde. Maar het werkgeverschap geeft ook hoofdbrekens. Complexe reorganisaties, collectieve en individuele ontslagprocedures, onderhandelingen met vakorganisaties en ondernemingsraden; ons team van arbeidsrechtadvocaten ontzorgt u.

Samen met u bouwen wij aan een langdurige relatie. Daarin fungeren wij als sparringpartner van directie en HR managers. Wij kennen de branche en de organisatie waarin u werkzaam bent van binnen en van buiten. Wij weten wat u bezighoudt en staan u daarbij ter zijde.

Ook als werknemer kunt u te maken krijgen met discussies die u liever niet alleen voert. Of het nu gaat om een (dreigend) ontslag, een discussie over de handhaving van uw concurrentie- of relatiebeding of uw rechten en verplichtingen bij arbeidsongeschiktheid, wij staan u snel en adequaat bij.

Holla Advocaten – het nieuwe ontslagrecht

De regels met betrekking tot het ontslagrecht en ontslagvergoedingen veranderen ingrijpend. Wij hebben alle verandering voor u op een rijtje gezet. Download hier de factsheet en zie in een oogopslag waar u rekening mee moet houden.

 

Duidelijkheid over de rechten en plichten van werkgever én werknemer? Zie verder op deze pagina voor onze arbeidsrechtelijke experts.

Ontslag statutair directeur

Ontslag statutair directeur Wil u graag weten welke regels gelden bij het ontslag van een statutair directeur van een vennootschap? In dit artikel leggen wij u uit welke regels van toepassing zijn en welke procedures hierbij doorlopen moeten worden. In...

Meer lezen

Alaaf!

Carnaval en werk: een goede combinatie? Carnaval: ieder jaar weer uitbundig feest in het Zuiden van het land. De polonaise leidt in sommige gevallen rechtstreeks naar de rechtbank. In dit artikel leest u over een paar zaken waarin carnaval niet...

Meer lezen