Advocaat

Petra Domevscek

Petra is sinds 2001 aan Holla legal & tax verbonden en is sinds 2012 partner binnen de sectie Arbeidsrecht. Zij heeft ruime ervaring met alle facetten van het arbeidsrecht en treedt voornamelijk op voor zorginstellingen en ondernemingen in de food-sector. Daarnaast verzorgt zij regelmatig (online) workshops over uiteenlopende arbeidsrechtelijke onderwerpen.


Petra’s eerste eigen opdracht herinnert ze zich nog goed: dit betrof de reorganisatie van de Nederlandse tak van een Amerikaanse multinational. Sindsdien heeft zij menig reorganisatie in goede banen geleid en een bloeiende eigen praktijk opgebouwd. Petra is een vakspecialist die bij cliënten een groot vertrouwen geniet en bekend staat als een echte sparringpartner. Het verbaast dan ook niet dat zij cliënten langdurig aan zich bindt.


Alhoewel ze geboren en getogen is in het zuiden van Nederland, heeft Petra Italiaanse en Sloveense roots. Misschien komt het door deze mix van nationaliteiten, in combinatie met haar flexibiliteit en haar vermogen om overzicht te houden, dat zij zich snel thuis voelt binnen een Nederlands bedrijf, maar ook de complexere dynamiek binnen een multinationale onderneming moeiteloos doorgrondt.

PETRA DOMEVSCEK LR

Opleiding

  • 2007, Grotius Opleidingen / Arbeidsrecht
  • 1996 - 2001, Universiteit Tilburg / Privaatrecht

Petra heeft zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd: Arbeidsrecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.