Nieuws

Michiel van Dijk nieuwe partner in het Sportrecht

Gepubliceerd op 31 mei 2024

10184 LR

Wij zijn verheugd te kunnen aankondigen dat Michiel van Dijk, voormalig partner bij CMS, zich bij ons kantoor heeft aangesloten als partner. Michiel heeft een diepgaande expertise in het sportrecht. Zijn toetreding zal Holla's dienstverlening in de sportrechtsector dan ook aanzienlijk verrijken

Michiel heeft in zijn loopbaan indrukwekkende successen behaald door zijn werk met topatleten, sportteams en toonaangevende organisaties zoals het NOC*NSF en de KNVB. Zijn uitgebreide kennis en ervaring verrijken niet alleen onze bestaande praktijken, maar creëren ook nieuwe groei- en ontwikkelingskansen binnen de sportrechtsector. "Ik kijk er enorm naar uit om weer vanuit Utrecht, het centrum van het Nederlandse sportrecht, de sportpraktijk van Holla verder te kunnen uitbouwen!”

Met Michiel zal ook senior advocaat Amajanti van de Beek ons team komen versterken. Amajanti is gespecialiseerd in sport- en arbeidsrecht. Samen met Michiel zal zij werken aan het verder uitbouwen en innoveren van onze sportrechtpraktijk. "De komst van Michiel en Amajanti is een significante aanwinst voor Holla. Wij kijken uit naar de waardevolle bijdragen die zij zullen leveren aan ons team en onze cliënten," aldus Robert Gebel, Managing Partner bij Holla legal & tax.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Geen juridische updates missen? Maak dan een selectie uit de diverse expertises van Holla legal & tax.

Aanmelden nieuwsbrief