Advocaat

Demi van Zantvoort

Demi startte haar carrière als fiscalist in 2015. In september 2018 kwam zij het Belastingrecht team van Holla versterken. Haar specialisatie ziet toe op de nationale en internationale loon- en inkomstenbelasting. Binnen haar expertise houdt Demi zich bezig met het adviseren van zowel multinationals, grote bedrijven, het MKB als privé personen. Wanneer het nodig is, weet ze de gang naar de rechtbank te vinden. Haar cliënten zijn actief in uiteenlopende sectoren.


Demi’s kracht ligt in haar betrokkenheid bij de zaken die ze begeleidt. Cliënten kunnen erop vertrouwen dat ze zich maximaal inzet om met hen mee te denken, duidelijkheid te bieden, of op een verantwoorde manier het onderste uit de kan te halen. Ze wordt omschreven als sociaal, scherp en resultaatgericht met zichtbaar plezier voor haar vak.


Tijdens en na haar afstuderen werkte Demi bij Big Four kantoren, waar ze kennis maakte met de boeiende wereld van de fiscale advisering. Toch kon ze de kans om advocaat te worden niet laten gaan. Door de nieuwe kennis en vaardigheden die ze opdeed tijdens haar advocatenopleiding, kan ze nu net dat stapje verder gaan voor cliënten. Dat tekent precies waar Demi van houdt: het maximale halen uit zichzelf en de kansen die ze krijgt.

DEMI VAN ZANDVOORT LR

Opleiding

  • 2018, Stichting Opleiding Belastingadviseurs (SOB) / Beroepsopleiding Belastingadviseurs
  • 2015, Maastricht University / Master Fiscaal Recht
  • 2011 - 2014, Maastricht University / Bachelor Fiscaal Recht

Demi heeft zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd: Belastingrecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Nieuwsartikelen

Geschreven door Demi van Zantvoort

Alle nieuwsartikelen
Alle nieuwsartikelen