Pieter Ballings is sinds maart 2020 werkzaam bij Holla Advocaten en onderdeel van het Intellectuele Eigendom & ICT-Team. Voor zijn overstap naar Holla Advocaten is Pieter ruim vier jaar werkzaam geweest als advocaat in Amsterdam waar hij ruime ervaring heeft opgedaan in het adviseren en procederen voor diverse (internationale) ondernemingen op het gebied van Intellectuele Eigendom en ICT. In juridische kwesties gaat Pieter grondig te werk en zoekt zaken tot op de bodem uit zodat hij precies weet wat er speelt en zodoende de cliënt op de beste manier kan bijstaan.

Van jongs af aan heeft Pieter een groot rechtvaardigheidsgevoel. De keuze om rechten te gaan studeren lag daarom direct voor de hand. Pieter heeft aan Tilburg University de Master Law & Technology afgerond en daarnaast in de Verenigde Staten gestudeerd aan de University of Minnesota Law School.

In zijn vrije tijd houdt Pieter zich graag bezig met hifi en het beluisteren van muziek. Daarnaast is hij een echte wijnliefhebber en probeert hij in zijn tuin druiven te verbouwen om een eigen wijn te maken.

Track Record

Curriculum Vitae

 • 2020-heden, Holla Advocaten
  Advocaat
 • 2016-2020, De Vos & Partners Advocaten
  Advocaat

Opleiding

 • 2015, Tilburg University
  Master Law & Technology
 • 2012, University of Minnesota Law School
  Intellectueel Eigendomsrecht
 • 2011, Tilburg University
  Bachelor Recht & Management, Topklas Tilburg Law School

Nevenactiviteiten

Meer lezen