Advocaat

Machiel Roosendaal

Sinds april 2020 is Machiel werkzaam bij Holla in het team Intellectuele Eigendom, ICT & Privacy. Binnen deze expertise houdt hij zich voornamelijk bezig met inbreukzaken op het gebied van merken-, auteurs-, modellen-, en het handelsnaamrecht, maar ook met adviseren en procederen op andere vlakken binnen het IE-recht.

Machiel is doortastend, communicatief sterk en creatief in oplossingen. Hij is niet snel tevreden en gaat niet voor de makkelijkste weg. Verder ligt zijn kracht in het feit dat hij erg sociaal vaardig is. Collega’s vinden het plezierig om met hem samen te werken en door zijn toegankelijkheid en duidelijke manier van communiceren weten cliënten precies wat ze aan hem hebben.
10047 LR

Nevenactiviteiten

  • Beneluxvereniging voor Merken- en Modellenrecht (BMM) / Lid

Opleiding

  • 2019, Vrije Universiteit / Master Rechtsgeleerdheid, specialisatie internet, intellectuele eigendom en ICT
  • 2018, Universiteit Utrecht / Bachelor Rechtsgeleerdheid

Machiel heeft zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd: Intellectueel eigendomsrecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Nieuwsartikelen

Geschreven door Machiel Roosendaal

Alle nieuwsartikelen
Alle nieuwsartikelen