Louise is sinds 2021 als advocaat werkzaam binnen het team Intellectuele Eigendom, ICT & Privacy van Holla legal & tax. Zij adviseert, contracteert en procedeert over handelsnaam-, merk-, model- en auteursrechtelijke kwesties, reclamerecht en commerciële contracten.

Tijdens haar studie heeft Louise stagegelopen bij een Amsterdams IE-nichekantoor en bij een vooraanstaand internationaal merkenbureau. Hier heeft ze veel praktijkervaring opgedaan in het (internationale) IE-recht, reclamerecht, mediarecht en privacyrecht. Vervolgens heeft ze bij hetzelfde merkenbureau gewerkt als paralegal Online Brand Protection. Ze hield zich bezig met handhaving van merken- en auteursrechten op social media, domeinnamen en online marktplaatsen voor een aantal grote internationale cliënten.

Louise is als advocaat creatief en gedreven, maar ze is ook kritisch en neemt geen blad voor de mond. Haar collega’s vinden het prettig om met haar samen te werken en voor haar cliënten gaat ze door het vuur. Dankzij haar nieuwsgierige aard gaat ze altijd op zoek naar de beste oplossing, hoe ingewikkeld een zaak ook is. Daarbij komt haar creativiteit goed van pas, als het niet linksom kan, dan gaat ze wel rechtsom.

Track Record

Curriculum Vitae

  • 2021, Holla legal & tax
    Juridisch medewerker
  • 2020 - 2021, Novagraaf Amsterdam
    Paralegal Online Brand Protection

Opleiding

  • 2012 - 2020, Universiteit Leiden
    Rechtsgeleerdheid (Civiel & Ondernemingsrecht)
  • 2017, Universiteit van Ljubljana, Slovenië
Meer lezen