Advocaat

Annelotte Boot

Sinds september 2022 werkt Annelotte bij Holla in het team Intellectueel Eigendom, ICT & Privacy. Eerst als juridisch medewerker en sinds februari 2023 als advocaat. Binnen haar team houdt Annelotte zich bezig met het intellectuele eigendomsrecht en reclamerecht. Zij adviseert over handelsnaam-, merk-, mode- en auteursrechtelijke kwesties, reclamerecht en commerciële contracten.

Tijdens haar studie heeft Annelotte stagegelopen bij een Amsterdams IE-nichekantoor. Daarnaast heeft zij ook een tijd gewerkt bij een groter advocatenkantoor in Amsterdam op de sectie IE/ Media. Annelotte heeft hier veel praktijkervaring opgedaan in het IE-recht, reclamerecht en mediarecht en zij heeft zowel voor kleine als grote (internationale) cliënten gewerkt.

Annelotte is analytisch sterk. Zij komt snel tot de kern van een probleem, maar heeft daarbij ook oog voor detail. Hierdoor geeft zij concrete oplossingen op maat voor de cliënt. Annelotte is toegankelijk en communiceert duidelijk. Zij hecht veel waarde aan goed contact leggen met haar collega's en cliënten.
Annelotte Boot

Opleiding

  • 2015 – 2021, Universiteit Utrecht / Rechtsgeleerdheid (Intellectueel eigendomsrecht, innovatie en technologie)
  • 2019, University College Dublin

Nieuwsartikelen

Geschreven door Annelotte Boot

Alle nieuwsartikelen
Alle nieuwsartikelen