Dirk is werkzaam binnen de expertises Ondernemingsrecht en Financiering, Zekerheden & Insolventies en staat ondernemingen bij in zowel voor- als tegenspoed. Hij begeleidt ondernemers in zwaar weer en is gespecialiseerd in het vestigen en uitwinnen van (persoonlijke en goederenrechtelijke) zekerheden, het herstructureren van schulden of financieringen en doorstarts. Daarnaast adviseert Dirk ook veel bij faillissementen en andere insolventieprocedures.

Inmiddels heeft Dirk ruime ervaring in het begeleiden van ondernemingen in zwaar weer en het bereiken van een doorstart. De eerste keer dat onder hoge tijdsdruk een doorstart moest plaatsvinden, heugt Dirk zich nog goed: binnen een enkele dag moest een akkoord worden bereikt tussen verschillende partijen die lijnrecht tegenover elkaar stonden. Dat lukte uiteindelijk met zeer veel moeite, maar met een positieve uitkomst voor alle betrokkenen.

Dirk is een advocaat met veel ambitie, een sterk analytisch vermogen en bedrijfsmatig inzicht. Hij houdt van het contact met ondernemers, verdiept zich graag in hun business en denkt strategisch met hen mee bij het zoeken naar een optimale oplossing, ook in uitdagende tijden voor de ondernemer. In de dynamiek en de (tijds)druk die daarmee vaak gepaard gaan, gedijt Dirk goed.

Track Record

Curriculum Vitae

 • 2016 - heden, Holla legal & tax
  Advocaat
 • 2015 - 2016, Holla legal & tax
  Juridisch medewerker

Opleiding

 • 2021 - heden, INSOLAD/Grotius Academie
  Specialisatieopleiding Insolventierecht
 • 2018 -2019, CPO specialisatieopleiding
  Insolventierecht voor curatoren (summa cum laude)
 • 2009 - 2015, Universiteit van Tilburg
  Ondernemingsrecht en Strafrecht
Meer lezen