Alissa van Tongerloo

+31 (0) 88 44 02 446

Neem contact op

Alissa is sinds september 2014 werkzaam bij Holla legal & tax. Zij heeft zich toegelegd op de expertise ondernemingsrecht. Binnen deze expertise houdt zij zich met name bezig met commerciële contracten en fusies en overnames. Ook is zij onderdeel van het transitieteam, waar zij zich specialiseert in (internationale) contracten en het juridisch vormgeven van innovatieve samenwerkingen.

Alissa’s kracht ligt in haar betrokkenheid, ze duikt graag in de operationele activiteiten van een bedrijf en is nieuwsgierig naar wat cliënten bezighoudt. Zo kan ze de beoogde samenwerking en doelen pas echt goed op papier zetten. Geen contracten met oud taalgebruik en onleesbare zinnen, maar werkbaar, helder en juridisch concreet.

Omdat Alissa opgroeide in een ondernemersgezin komt haar keuze voor het ondernemingsrecht niet uit de lucht vallen. De appel valt immers zelden ver van de boom. In het ondernemingsrecht kan zij haar fascinatie voor het ondernemerschap combineren met haar voorliefde voor het recht.

Track Record

Curriculum Vitae

 • 2014 - heden , Holla legal & tax
  Advocaat

Opleiding

 • 2018 - 2019, Grotius Academie
  Nationaal en Internationaal Contracteren
 • 2007 - 2013, Universiteit Tilburg
  Ondernemingsrecht & International Business Law

Nevenactiviteiten

 • 2018 - heden , WTC·E Young Professionals
  Lid
 • 2016 - 2018, Jonge Balie ’s-Hertogenbosch
  Bestuurslid
Meer lezen