Nieuws

Holla legal & tax, Official Supplier European Para Championships

Gepubliceerd op 23 mei 2023

Partner EPC 2023
Holla legal & tax gaat samenwerken met de European Para Championships (EPC). Ons advocatenkantoor wordt Official Supplier van dit multisportevenement dat komende zomer plaatsvindt van 8-20 augustus in Rotterdam. Holla zal de EPC bijstaan in diverse juridische uitdagingen en hiermee een waardevolle ondersteuning bieden aan het evenement. Advocaat Reinoud van Oeijen: “Holla draagt alle sporters en sportorganisaties een warm hart toe. Omdat wij het stimuleren van talent en inclusie belangrijk vinden, past de aansluiting bij de European Para Championships heel mooi. Het is fantastisch om te zien dat de allereerste editie van dit mooie internationale event in Nederland plaatsvindt. Gezien ons thema ‘Local Hearts Global Minds’, sluit ook dat prachtig aan. Genoeg redenen dus om als trotse partner te mogen optreden voor de European Para Championships!”

Partner

Eric Kersten, oprichter van de European Para Championships, is verheugd over de samenwerking met Holla legal & tax: "Met een splinternieuw internationaal evenement als de European Para Championships is het belangrijk dat we terzijde worden gestaan door een betrouwbare legal partner. Met zoveel verschillende stakeholders aan boord en de langetermijnvisie, waarbij we de European Para Championships 2027 willen organiseren in een grote Europese stad buiten Nederland, is Holla tax & legal de ideale partner. Dankzij ons partnership met Holla legal & tax zijn we voorbereid op de toekomst!"

Sportrecht

Het sportrecht is binnen Holla legal & tax één van de vele rechtsgebieden waar het kantoor in bedreven is. Van Oeijen: “Wat het sportrecht zo interessant en dynamisch maakt, is dat het meerdere juridische uitdagingen kent. Denk onder andere aan sponsorcontract(onderhandelingen), portretrecht, privacy, juridische structuren, maar ook aan conflicten en letselschade”. Binnen dit brede sportrecht staat Holla allerlei soorten ondernemingen en sporters bij die in meer of mindere mate betrokken zijn bij de sport. De European Para Championships is een uniek evenement dat tien verschillende parasporten bundelt. Atleten zullen strijden om het Europees kampioenschap in Para cycling, Para archery, Para badminton, Wheelchair tennis, Boccia, Goalball, Wheelchair basketball, Para judo, Shooting para sport en Para taekwondo. Dit multisport evenement biedt niet alleen de kans aan atleten om te strijden om de gouden medailles, maar ook om kwalificatiepunten of directe kwalificatie voor de Paralympische Spelen 2024 in Parijs te verkrijgen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Geen juridische updates missen? Maak dan een selectie uit de diverse expertises van Holla legal & tax.

Aanmelden nieuwsbrief