Fusies en Overnames

Het fusies & overnames team van Holla is bedreven in het adviseren cliënten bij fusies en overnames en ervaren in complexe transacties. Wij adviseren zowel kopers als verkopers, van DGA’s tot internationaal opererende ondernemingen. Daarnaast werken wij met private equity investeerders en management teams bij ‘buy & build’ strategieën en repeterende trasacties. Holla biedt diverse gespecialiseerde Legal Due Diligence producten om uw positie vast te stellen, van red flag rapportages tot volledige onderzoeken.

Ons M&A team is samengesteld uit deskundige advocaten met ervaring in uiteenlopende sectoren als Retail, Technologie, Leisure en Agri & Food. Wij maken gebruik van de expertises van Holla van Arbeidsrecht, Intellectuele Eigendom en IT, Mededinging, Banking & Finance en Vastgoed. Wij hebben ruime ervaring met grensoverschrijdende transacties, waarbij wij samenwerken met een netwerk van internationale adviseurs.

Holla is er van overtuigd dat M&A transacties maatwerk zijn en een sterk samenspel van klant, corporate finance adviseur en advocaat verlangen. Niet alleen bij de contractonderhandelingen, maar ook daarvóór bij de vormgeving van de transactie en daarná bij het integreren van bedrijfsonderdelen en personeelsvoorwaarden.

Wij leveren pro-actief transactie beheer op een commerciële, pragmatische en kostenefficiënte manier. U zult aangenaam verrast zijn door ons service niveau en persoonlijke aanpak in alle fasen van uw transactie.

 

Wij verheugen ons er op om een bijdrage te leveren aan uw succes!

 

Advocaten in Fusies en Overnames

Robert van Muijen, Managing Partner

Neem direct contact op