Fusies en Overnames

Het fusies & overnames team van Holla is bedreven in het adviseren cliënten bij fusies en overnames en ervaren in complexe transacties. Wij adviseren zowel kopers als verkopers, van DGA’s tot internationaal opererende ondernemingen. Daarnaast werken wij met private equity investeerders en management teams bij ‘buy & build’ strategieën en repeterende trasacties. Holla biedt diverse gespecialiseerde Legal Due Diligence producten om uw positie vast te stellen, van red flag rapportages tot volledige onderzoeken.

Ons M&A team is samengesteld uit deskundige advocaten met ervaring in uiteenlopende sectoren als Retail, Technologie, Leisure en Agri & Food. Wij maken gebruik van de expertises van Holla van Arbeidsrecht, Intellectuele Eigendom en IT, Mededinging, Banking & Finance en Vastgoed. Wij hebben ruime ervaring met grensoverschrijdende transacties, waarbij wij samenwerken met een netwerk van internationale adviseurs.

Holla is er van overtuigd dat M&A transacties maatwerk zijn en een sterk samenspel van klant, corporate finance adviseur en advocaat verlangen. Niet alleen bij de contractonderhandelingen, maar ook daarvóór bij de vormgeving van de transactie en daarná bij het integreren van bedrijfsonderdelen en personeelsvoorwaarden.

Wij leveren pro-actief transactie beheer op een commerciële, pragmatische en kostenefficiënte manier. U zult aangenaam verrast zijn door ons service niveau en persoonlijke aanpak in alle fasen van uw transactie.

 

Wij verheugen ons er op om een bijdrage te leveren aan uw succes!

 

Zakelijke dienstverlening

De Zakelijke dienstverlening is sterk in beweging. Klanten zijn kritischer op de kwaliteit van de dienstverlening, de toegevoegde waarde en de kosten. Naast creativiteit en intensiever klantcontact, zoeken veel zakelijke dienstverleners mogelijkheden om met behulp van slimme technologie, nieuwe diensten te leveren en klanten te binden. Tegelijkertijd worden kosten beheerst door efficiënter te werken, personeelsreducties en samenvoeging of overname van branchegenoten.

Wij verlenen hierbij juridisch advies in de vorm van moderne ondernemingsstructuren, overnames, het aangaan en verbreken van samenwerkingsverbanden, alternatieve financieringen, zekerheden en intellectuele eigendom van elektronische diensten en nieuwe business modellen. Ook kunnen wij alle benodigde documenten zoals aandeelhoudersovereenkomsten, bemiddelingsovereenkomsten, samenwerkingsovereenkomsten en algemene voorwaarden voor u opstellen. Wij helpen daarbij beroeps- en bedrijfsrisico’s te beheersen en meningsverschillen te voorkomen. Mocht u toch in een conflictsituatie terechtkomen – binnen samenwerkingsverband of daarbuiten – dan staan wij u graag terzijde. U kunt hierbij denken aan zowel civiele als tuchtrechtelijke aansprakelijkheidsprocedures.

In de sector Zakelijke dienstverlening komen veel…

Advocaten in Fusies en Overnames

Robert van Muijen, Managing Partner

Alissa van Tongerloo

Mira van Oortmerssen

Publicaties >

Neem direct contact op