Advocaat

Harriët Strik

Sinds oktober 2019 versterkt Harriët het team Arbeidsrecht bij Holla. Met haar ruime ervaring is geen enkel arbeidsrechtelijk vraagstuk haar vreemd. Van een reorganisatie tot aan harmonisatie van arbeidsvoorwaarden, maar ook in de arena van het ontslagrecht voelt Harriët zich als gedreven en praktische advocaat goed thuis.


Harriët is doortastend en pragmatisch. Hierdoor schakelt ze snel, maar weet ze ook direct een praktische vertaalslag te maken. Daarbij komt dat Harriët ook strategisch opereert om het grotere geheel niet uit het oog te verliezen.


Harriët treedt voornamelijk op voor werkgevers, dat is voor haar logisch omdat ze zelf uit een ondernemersnest komt. In een ver verleden is ze werkzaam geweest bij het UWV en deze expertise komt haar nog dagelijks van pas. Haar aandachtsgebied is dan ook de zieke werknemer, re-integratie en alles wat daarmee verband houdt, zoals bijvoorbeeld loonsancties.

Harriët Strik

Opleiding

  • 2008 - 2009, Erasmus Universiteit / Postacademische Leergang Arbeidsrecht (PALA)
  • 1995 - 2000, Katholieke Universiteit Brabant / Nederlands Recht

Harriët heeft zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd: Arbeidsrecht, Sociaal-zekerheidsrecht, Werknemersverzekeringen. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Nieuwsartikelen

Geschreven door Harriët Strik

Alle nieuwsartikelen
Alle nieuwsartikelen