Mark is sinds 2019 werkzaam bij Holla. Hij versterkt het Vastgoed & Overheid-team, waarbinnen hij zich richt op het civiele vastgoed. Een levendig en tastbaar rechtsgebied waarin altijd iets te doen is, aldus Mark. Daarbij komt zijn pragmatische insteek goed van pas. Verder heeft hij bijzondere interesse in het beslag- en executierecht. Zijn masterscriptie over het conservatoir beslag is in 2018 gepubliceerd onder de titel ‘Knelpunten in het opheffingskortgeding’.

Tijdens zijn studie in Groningen heeft Mark de nodige ervaring opgedaan. Zo deed hij onder andere succesvol mee aan verschillende (inter)nationale onderhandelings- en pleitwedstrijden. Daarnaast was hij zowel voorzitter van de Rechtswinkel Groningen als van de pleitvereniging Diephuis en heeft hij drie stages gelopen bij (middel)grote advocatenkantoren.

Mark is ervan overtuigd dat een oplossing niet altijd gelegen ligt in een juridisch antwoord op de vraag, maar dat soms een oplossing moet worden gezocht in het belang daarachter. Hij haalt veel voldoening uit het doorgronden van de complexe belangen die in de vastgoedpraktijk voorkomen. Mark is rechtdoorzee, nieuwsgierig, doortastend en zijn collega’s weten dan ook gelijk wat ze aan hem hebben.

Als Mark in zijn vrije tijd niet in de sportschool te vinden is, vind je hem in een sushi restaurant. Een avond sushi eten met vrienden of collega’s is bij hem dan ook een garantie voor ontspanning.

Track Record

Curriculum Vitae

  • Sept 2019 - heden, Holla Advocaten
    Advocaat-stagiair
  • April 2019 - sept 2019, Holla Advocaten
    Juridisch medewerker

Opleiding

  • 2018, Rijksuniversiteit Groningen
    Nederlands recht, specialisaties privaatrecht en ondernemingsrecht
Meer lezen