bouw- en huurrecht

Bouw- en Huurrecht

Kopen, verhuren, bouwen of slopen, zakelijke rechten zoals appartementsrechten: het allround team vastgoedexperts van Holla legal & tax adviseert en procedeert over alles dat met onroerend goed, zoals bouw- en huurrecht, te maken heeft. Onze cliënten zijn voornamelijk projectontwikkelaars, vastgoedeigenaren/beleggers, woningcorporaties, retailers, bouwbedrijven en overheidsinstanties.

Onze vastgoedspecialisten adviseren en procederen op het gebied van onder andere bouw- en huurrecht, ruimtelijke ordening (vergunningen en bestemmingsplannen), eigendom van vastgoed zoals verjaringsgeschillen en zakelijke rechten. Daarnaast maken zij regelmatig deel uit van multidisciplinaire teams binnen Holla legal & tax. Het multidisciplinaire team vastgoedtransacties richt zich op alle aspecten van vastgoeddeals.

Wij hebben een speciale interesse voor de circulaire economie en de energietransitie. Dit raakt vastgoed sterk. Een aantal van onze vastgoedexperts is dan ook lid van het Holla Transitieteam.

Q&A huur en corona

In onze Q&A vindt u het antwoord alle vragen die betrekking hebben op huur en corona. Gebruik ook onze rekentool huurkorting door corona, om eventuele huurkorting op uw bedrijfspand te berekenen.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Lees ons blog vastgoedrecht.