Advocaat

Malou Siebers

Malou werkt sinds 2018 voor Holla, waar zij deel uitmaakt van het Vastgoed-team. Daarbinnen is zij hoofdzakelijk werkzaam op het gebied van het civiele vastgoed, in het bijzonder het huurrecht.


Malou heeft haar mastertitel Nederlands Recht behaald aan Tilburg University, waarbij zij zich heeft gespecialiseerd in vastgoedrecht. Voordat zij advocaat werd, heeft Malou gewerkt als docent en onderzoeker voor Tilburg University. Mede daardoor is zij gedreven om zaken tot op de bodem uitzoeken en vervolgens helder te presenteren. Dat doet zij regelmatig met verve in een procedure, hoewel zij procedures waar mogelijk voorkomt.

MALOU SIEBERS LR

Opleiding

  • 2014, Tilburg University / Master Rechtsgeleerdheid, accent Privaatrecht
  • 2011, Radboud Universiteit / Bachelor Rechtsgeleerdheid

Malou heeft zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd: Huurrecht, Bedrijfsruimte, Woonruimte. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Nieuwsartikelen

Geschreven door Malou Siebers

Alle nieuwsartikelen
Alle nieuwsartikelen