Advocaat

Kim de Bonth

Sinds 2002 versterkt Kim het Intellectuele Eigendom, ICT & Privacy-team van Holla. Haar focus ligt op de sectoren zakelijke dienstverlening, zorg & welzijn, telecom en de publieke sector. Kim heeft zich daarnaast in de loop der jaren ontwikkeld tot dé specialist op het gebied van het privacyrecht. Bescherming van privacygevoelige informatie krijgt veel media-aandacht en wordt in deze tijden van digitalisering steeds noodzakelijker geacht. Ook de wetgeving op het gebied van telecom behoort tot haar expertise.


Kim kent een grote gedrevenheid en doorzettingsvermogen. Zij is altijd vriendelijk en correct, maar laat niet meer los als ze beet heeft. Cliënten weten wat ze aan haar hebben, omdat ze duidelijk en realistisch is en goed weet te omschrijven welke informatie ze van cliënten nodig heeft. Kim heeft aandacht voor detail: geen onbelangrijke eigenschap, nu een detail in het intellectuele eigendomsrecht het verschil tussen winnen of verliezen kan betekenen.

KIM DE BONTH LR

Nevenactiviteiten

  • Fontys Academie voor Stedenbouw en Architectuur / Docent Auteursrecht
  • Licensing Executives Society (LES) Benelux / Lid
  • Nederlandse Vereniging voor Informatie Technologie en Recht / Lid

Opleiding

  • 1996 - 2001, Universiteit Maastricht / Intellectueel Eigendomsrecht

Kim heeft zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd: Privacyrecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Nieuwsartikelen

Geschreven door Kim de Bonth

Alle nieuwsartikelen
Alle nieuwsartikelen