Sinds 2002 versterkt Kim het Intellectuele Eigendom & ICT-team van Holla. Haar focus ligt op de sectoren Zakelijke dienstverlening, Zorg & Welzijn, Telecom en de Publieke sector. Kim heeft zich daarnaast in de loop der jaren ontwikkeld tot dé specialist op het gebied van het privacyrecht. Bescherming van privacygevoelige informatie krijgt veel media-aandacht en wordt in deze tijden van digitalisering steeds noodzakelijker geacht. Ook de wetgeving op het gebied van telecom behoort tot haar expertise.

Kim kent een grote gedrevenheid en doorzettingsvermogen. Zij is altijd vriendelijk en correct, maar laat niet meer los als ze beet heeft. Cliënten weten wat ze aan haar hebben, omdat ze duidelijk en realistisch is en goed weet te omschrijven welke informatie ze van cliënten nodig heeft. Kim heeft aandacht voor detail: geen onbelangrijke eigenschap, nu een detail in het intellectuele eigendomsrecht het verschil tussen winnen of verliezen kan betekenen.

Kim maakt graag verre reizen. Zij is letterlijk al van hier tot Tokio en terug geweest. Daarnaast is zij redacteur van Holla’s Hoogst Persoonlijk relatiemagazine. Ter compensatie van het vele zakelijke leesvoer raapt zij in het weekend graag als eerste van haar gezin de Donald Duck van de mat.

Track Record

Curriculum Vitae

 • 2005 - heden, Holla Advocaten
  Advocaat-medewerker
 • 2002 - 2005, Holla Advocaten
  Advocaat-stagiaire

Opleiding

 • 1996 - 2001, Universiteit Maastricht
  Intellectueel eigendomsrecht

Nevenactiviteiten

 • Fontys Academie voor Stedenbouw en Architectuur
  Docent Auteursrecht
 • Licensing Executives Society (LES) Benelux
  Lid
 • Nederlandse Vereniging voor Informatie Technologie en Recht
  Lid
Meer lezen