Advocaat

Sandra Voet-van de Wijdeven

Sandra is in 1999 beëdigd als advocaat en is sinds 2021 als partner verbonden aan Holla legal & tax. Daarvoor heeft ze bij een aantal internationale advocatenkantoren gewerkt. Sandra is aangesloten bij de sectie Ondernemingsrecht, waar ze zich bezighoudt met fusies & overnames, corporate herstructureringen, private equity en joint ventures. Daarnaast adviseert zij op het gebied van (commerciële en ondernemingsrechtelijke) contracten. Zij treedt graag op voor verscheidene cliënten, waaronder familiebedrijven.


Sandra krijgt energie van teamwerk. Zij houdt van de synergie tussen advocaten, het inhouse legal team en externe adviseurs, zoals accountants, belastingadviseurs en corporate finance specialisten. Zij is nauw betrokken en is altijd beschikbaar en bereikbaar voor haar cliënten. Sandra is iemand die de schouders eronder zet en zorgt dat de klus wordt geklaard!

Sandra Voet

Nevenactiviteiten

  • 2021 - heden, Hockeyclub Oirschot / Voorzitter
  • 2016 - heden, Stichting Hockeybelangen Oirschot / Secretaris
  • 2021 - 2022, Rotary Best-Oirschot / Secretaris
  • 2005 - heden, Rotary Best-Oirschot / Lid

Opleiding

  • 2006 - 2007, Grotius Academie / Specialisatieopleiding Corporate Transacties
  • 1997 - 1998, Universiteit Nyenrode / Bedrijfskunde
  • 1991 - 1997, Rijksuniversiteit Leiden / Nederlands Recht

Sandra heeft zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd: Ondernemingsrecht, Fusies en overnames, Vennootschappen. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.