Advocaat

Willemijn Fick-Nolet

Willemijn is sinds 1990 aan Holla verbonden en heeft ruime ervaring in het adviseren en procederen op het gebied van financiering en zekerheden, ondernemingsrecht, (bestuurders)aansprakelijkheidskwesties en zakelijke dienstverlening. De curatoren van Holla laten haar graag als hun advocaat optreden. Ook in vraagstukken rondom de Warmtewet is Willemijn thuis.


Willemijn is een advocaat die zich in een zaak vastbijt en niet meer loslaat. Vakinhoudelijk is zij zeer sterk. Dit, in combinatie met scherpzinnigheid en een kritische houding, zorgt ervoor dat haar adviezen en processtukken staan als een huis. Zij is altijd vriendelijk en correct en richting de wederpartij streng en duidelijk, maar rechtvaardig. Willemijn is een loyale en warme collega. Iedereen die haar heeft horen schateren, zal beamen hoe aanstekelijk haar lach is.


Haar professionele kwaliteiten en inzicht in menselijke verhoudingen komen Willemijn niet alleen bij haar werk goed van pas maar ook als lid van de Raad van Discipline ‘s-Hertogenbosch. Dat is het tuchtcollege dat in eerste aanleg klachten over advocaten uit Zeeland, Noord-Brabant en Limburg behandelt. Het daarover mogen oordelen en dat oordeel goed uitleggen aan de betrokkenen vindt zij waardevol en leerzaam. Een verrijking.

WILLEMIJN FICK NOLET LR

Nevenactiviteiten

  • Raad van Discipline / Lid

Opleiding

  • 1984 - 1990, Universiteit Utrecht / Privaatrecht

Willemijn heeft zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd: Burgerlijk procesrecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.