Zakelijke dienstverlening

De Zakelijke dienstverlening is sterk in beweging. Klanten zijn kritischer op de kwaliteit van de dienstverlening, de toegevoegde waarde en de kosten. Naast creativiteit en intensiever klantcontact, zoeken veel zakelijke dienstverleners mogelijkheden om met behulp van slimme technologie, nieuwe diensten te leveren en klanten te binden. Tegelijkertijd worden kosten beheerst door efficiënter te werken, personeelsreducties en samenvoeging of overname van branchegenoten.

Wij verlenen hierbij juridisch advies in de vorm van moderne ondernemingsstructuren, overnames, het aangaan en verbreken van samenwerkingsverbanden, alternatieve financieringen, zekerheden en intellectuele eigendom van elektronische diensten en nieuwe business modellen. Ook kunnen wij alle benodigde documenten zoals aandeelhoudersovereenkomsten, bemiddelingsovereenkomsten, samenwerkingsovereenkomsten en algemene voorwaarden voor u opstellen. Wij helpen daarbij beroeps- en bedrijfsrisico’s te beheersen en meningsverschillen te voorkomen. Mocht u toch in een conflictsituatie terechtkomen – binnen samenwerkingsverband of daarbuiten – dan staan wij u graag terzijde. U kunt hierbij denken aan zowel civiele als tuchtrechtelijke aansprakelijkheidsprocedures.

In de sector Zakelijke dienstverlening komen veel rechtsgebieden bijeen. Vanuit onze verschillende expertises bundelen wij voor u onze krachten. Zo brengen wij juridisch hoogstaand advies uit en kunnen wij u daadwerkelijk als adviseur en sparringpartner terzijde staan en met u voortijdig inspelen op de ontwikkelingen binnen de Zakelijke dienstverlening.

De Zakelijke dienstverlening maakt een belangrijk onderdeel uit van het Nederlandse bedrijfsleven. Tot onze cliënten behoren zakelijke dienstverleners die zeer verschillende activiteiten verrichten. U kunt hierbij denken aan accountants, notarissen, architecten, fiscalisten, financiële adviseurs, makelaars, verzekeraars, assurantietussenpersonen, automatiseringsbedrijven en uitzendbureaus.

 

Voor uw advocaat van Holla kijkt u verder op in deze pagina.

 

Overname Protomation B.V. door Maire Tecnimont Group

Overname Protomation B.V. door Maire Tecnimont Group

Holla Advocaten begeleidde de internationale overname van IT specialist Protomation B.V. door het innovatie- en licentiebedrijf Stamicarbon B.V., onderdeel van het Italiaanse beursgenoteerde Maire Tecnimont Group.

Remie Huijs en Remco Klabbers van Holla stonden met Aeternus (Jacques Jetten en Juul Ketelings) de verkopende aandeelhouders bij.

Protomation B.V. is een Nederlands gespecialiseerd IT-bedrijf dat zich toelegt op het ontwikkelen van softwaretoepassingen en state-of-the-art operator training simulators (OTS) voor de chemische procesindustrie. Protomation B.V. heeft een uitgebreid track record op het gebied van samenwerkingen met kunstmest producenten en werkt al meer dan 10 jaar samen met Stamicarbon bij de ontwikkeling van software pakketen en OTS.

Protomation B.V. ziet er naar uit een bijdrage te mogen gaan leveren aan de digitale tranformatie van de Maire Tecnimont Group.

Holla feliciteert partijen met deze prachtige deal!

Lees hier het volledige verhaal : https://lnkd.in/dDWdxfX

 

Advocaten in Zakelijke dienstverlening

Joost Wasser

Reinoud van Oeijen

Barend Stroetinga

Martine Bouman

Robert van Muijen

Martijn Huisman

Kim de Bonth

Anne Coenders

Harald Wiersema

Robert Gebel, Managing Partner

Boris Emmerig, Managing Partner, Finance

Peter de Bruijn

Robbert Sjoerdsma

Jaimy Vanenburg

Tom Zondag

Expertises in Zakelijke dienstverlening

Letselschade

Banking & Finance

Financiering, Zekerheden en Insolventie

Intellectuele Eigendom, ICT & Privacy

Aansprakelijkheid, Verzekering & Vervoer

Ondernemingsrecht & vennootschapsrecht

Bouw- en Huurrecht

Mediation

Belgian Desk

Arbeidsrecht

Publicaties >

Neem direct contact op

Spring naar toolbar