Advocaat

Jade Joosten

In 2015 is Jade haar carrière als advocaat begonnen en sinds 2019 werkt zij met veel plezier bij Holla. Jade heeft zich toegelegd op de expertises aansprakelijkheids-, verzekerings- en vervoerrecht. Zij treedt op als adviserend en procederend advocaat voor verscheidene (binnen- en buitenlandse) verzekeraars, verzekerden, assurantietussenpersonen en logistieke dienstverleners.


Jade heeft ruime ervaring met het procederen en adviseren in juridische complexe (internationale) zaken. Ze heeft zowel een achtergrond in rechten als bedrijfskunde, iets waar ze veel aan heeft bij zaken waar ook bedrijfsmatige aspecten een rol spelen. Verder heeft zij werkervaring opgedaan bij de rechterlijke macht. De kennis die ze daar heeft opgedaan komt haar bij gerechtelijke procedures regelmatig goed van pas.


Jade is gedreven en bijt zich graag vast in zaken. Omdat het belang van de cliënt altijd voorop staat, zal zij als de zaak daarom vraagt met praktische oplossingen komen. Jade heeft van nature een nieuwsgierige en avontuurlijke instelling. Ze deinst dan ook niet terug voor lastige zaken en zoekt de oplossingen indien nodig van het gebaande pad.

JADE JOOSTEN LR

Nevenactiviteiten

  • Stichting Ruby and Rose / Vrijwilliger

Opleiding

  • 2013 - 2014, Radboud Universiteit / Duale master Onderneming & Recht
  • 2012 - 2013, Radboud Universiteit / Master Strategic Human Resource Management
  • 2009 - 2012, Radboud Universiteit / Dubbelstudie Recht & Management

Jade heeft zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd: Verzekeringsrecht. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.