Trademark- & merkregistratie door Holla

Als ondernemer heeft u veel tijd, energie en kosten gestoken in het opbouwen van naamsbekendheid van uw onderneming en van de producten of diensten die u aanbiedt. Uw merken zijn het meest waardevolle bezit van de onderneming en het is belangrijk dat u deze goed beschermt. De trademarkspecialisten van Holla helpen bij de wereldwijde bescherming van de merken die uw producten en onderneming uniek maken.

toestemmingNaam en uiterlijk van uw product beschermd

toestemmingVoorkom juridische problemen achteraf

toestemmingEenvoudige en betaalbare oplossing

Direct uw merk registreren      Bekijk tarieven

Waarom merkregistratie door Holla?

Ervaren in merkregistratie en handhaving van merkrechten Bescherming productenWereldwijde bescherming van merken en producten Ervaren specialist merkregistratieBijstand door ervaren advocaten gespecialiseerd in IE-recht
Beschikbaarheid merkInclusief beschikbaarheids- onderzoek Full serviceHolla ontwerpt een merkstrategie op maat Tarief merkregistratieMerkregistratie mogelijk vanaf € 699,-, bekijk onze tarieven

Waarom een modelrecht aanvragen?

Een modelrecht beschermt het uiterlijk van een product. Door een modelrecht aan te vragen verkrijgt u een uitsluitend recht om de unieke vormgeving van uw product te gebruiken. Met een modelrecht kan daarnaast eenvoudig worden opgetreden tegen imitatieproducten die qua vormgeving te veel op uw product lijken.

Tarieven

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

Wij helpen u graag bij uw merkregistratie

Plan hier eenvoudig een vrijblijvend en kosteloos 10-minutengesprek in en stel al uw vragen over trademark- en merkregistratie.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

.

 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?