Nieuws

Ralph Jan van der Ham sluit zich aan bij Holla legal & tax

Gepubliceerd op 31 jan. 2022

Ralph jan
Transfer nieuws! Met ingang van 1 februari 2022 heeft Holla legal & tax de Amsterdamse Ralph Jan van der Ham (47) als partner Arbeidsrecht aangetrokken. Ralph Jan heeft jarenlange ervaring op het gebied van het Arbeidsrecht, met een speciale focus op medezeggenschapsrecht en complexe procedures. Hij adviseert zowel internationale als nationale werkgevers, ondernemingsraden, vakbonden en werknemers. Ralph Jan maakt de overstap naar Holla vanuit Sterc advocaten, een boutique advocatenkantoor gespecialiseerd in arbeidsrecht waar hij in 2011 medeoprichter van was. Daarvoor zat hij bijna 10 jaar bij DLA Piper. Ralph Jan heeft een reputatie als advocaat die alles uit de kast haalt om voor zijn cliënten het beste resultaat te behalen. Met zijn komst bestaat de arbeidsrechtpraktijk van Holla uit 12 advocaten. Ralph Jan van der Ham: “Met veel enthousiasme maak ik de overstap naar Holla legal & tax. Deze snelgroeiende organisatie geeft mij de kans om zowel nationaal als internationale cliënten te bedienen. Dit in een team van gedreven specialisten die elkaar elke dag versterken. Ik kijk uit naar een prettige samenwerking!” Petra Domevscek, partner Arbeidsrecht bij Holla legal & tax: “De komst van onze nieuwe partner Ralph Jan van der Ham past naadloos binnen onze groeiambitie. Hij bedient vanuit ons kantoor in Utrecht cliënten die zowel nationaal als internationaal actief zijn. Met zijn kennis en ervaring verstevigen wij onze positie in de markt.”

Nevenactiviteiten

Ralph Jan is redactiemedewerker van het vaktijdschrift voor arbeidsrecht RAR en is docent bij gerenommeerde opleidingsinstituten zoals de Academie voor de Rechtspraak en het Instituut voor Arbeidsrecht over onder meer het sociaal plan, reorganisatie en overname, de vaststellingsovereenkomst, medezeggenschapsrecht en flexibele arbeidsrelaties. Daarnaast is Ralph Jan medeauteur van het handboek voor verantwoord reorganiseren: Sociaal Plan in de praktijk. Ook is hij lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), de Vereniging Corporate Litigation en de Vereniging voor Gezondheidsrecht.

Over Holla

Holla behoort tot de top 25 advocatenkantoren van Nederland met circa 120 medewerkers gevestigd in Utrecht, Den Bosch en Eindhoven. Holla levert juridisch en fiscaal advies aan (internationale) cliënten in het midden- en grootzakelijk segment en (semi) publieke instellingen. Door onze strategische alliantie met het Britse TLT en het Belgische GSJ advocaten kunnen we onze cliënten naadloos grensoverschrijdende dienstverlening bieden.  

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Geen juridische updates missen? Maak dan een selectie uit de diverse expertises van Holla legal & tax.

Aanmelden nieuwsbrief