Nieuws

Holla maakt een verschil voor kinderen in oorlog

Gepubliceerd op 23 apr. 2024

Onze mensen

WIJ ZIJN BUSINESS FRIEND 600x300 email 2

Naast het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen, vindt Holla het belangrijk maatschappelijk betrokken te zijn en zich in te zetten voor een betere wereld. Kinderen zijn de toekomst en daarom steunen wij War Child als Business Friend met een vaste bijdrage en expertise middels Pro Bono werk. Zo halen we samen de oorlog uit een kind.

Harry Holla

Managing director van Holla legal & tax Michiel Mak: “Binnen Holla hebben wij het recht op vrijheid hoog in het vaandel staan. Niet in de laatste plaats vanwege de naamgever van ons kantoor Harry Holla, die tijdens de Tweede Wereldoorlog een leidende rol had in het verzet en erna president was van het oorlogstribunaal. Tegenwoordig uiten we onze maatschappelijke betrokkenheid door onder andere de sponsoring van War Child, de organisatie die zich wereldwijd inzet voor honderdduizenden kinderen die opgroeien in oorlog en geweld.”

Kinderen zijn de toekomst

Wereldwijd groeien 468 miljoen kinderen op in oorlog en geweld. War Child biedt deze kinderen bescherming, onderwijs en psychosociale hulp. Met muziek, spel en beweging spreekt War Child de veerkracht van kinderen aan. Zo kunnen zij bouwen aan hun vertrouwen, in elkaar en in anderen.

Directeur Ernst Suur van War Child Nederland: “We zijn enorm trots op onze verbinding en samenwerking met Holla. Samen kunnen we nog meer kinderen die opgroeien in oorlog en geweld op een effectieve manier steunen. En dat is van levensbelang. Want een kind hoort niet thuis in oorlog. Nooit!”

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Geen juridische updates missen? Maak dan een selectie uit de diverse expertises van Holla legal & tax.

Aanmelden nieuwsbrief