Echte drijfveren

"Waar mijn gasten hun drive vandaan halen. Dát ga ik achterhalen."

Na een succesvol seizoen van #dekoplopers met tophockeyer Robert van der Horst neemt in 2018 Maarten van der Weijden, Olympisch en wereldkampioen zwemmen, het stokje over.

Maarten van der Weijden is Olympisch kampioen en wereldkampioen bij het openwaterzwemmen. Indoor behaalde hij diverse nationale titels. Maarten van der Weijden weet als geen ander hoe het is om koploper te zijn. De laatste jaren spant hij zich voornamelijk in voor anderen. Zo laat hij hen nadenken over hun eigen kansen en mogelijkheden en spoort hij hen aan om zichzelf te verbeteren.

 

 

Over #dekoplopers

In #dekoplopers gaat Maarten van der Weijden in een reeks online video’s het gesprek aan met professionals uit de zakelijke top van Nederland. Tijdens een ontspannen rit leert hij zijn gasten én hun drijfveren beter kennen. Tevens ontdekt hij hoe ze koplopers in hun vakgebied zijn geworden én willen blijven. In de persoonlijke, inspirerende en soms zelfs verrassende video’s, komen grote thema’s zoals samenwerken, vooruitkijken en scoringsdrang aan bod. Maar ook het omgaan met tegenslagen en het vinden van ontspanning worden besproken.

Blijf op de hoogte en ontdek het geheim achter het succes van de top professionals die met Maarten van der Weijden op pad gaan!

B2B Award

In maart 2018 is de campagne #dekoplopers bekroond met de B2B Marketing Award. 

De jury oordeelde: “Met de #dekoplopers campagne zet de winnaar een mooie multichannel case neer met een duidelijke doelstelling en een goede aanpak. De creativiteit van de campagne laat zich onder andere zien in een crossmediale strategie.”

 

Afleveringen