Local Hearts Global Minds

Bekijk onze expertises

Wij zijn Holla legal & tax

Local Hearts Global Minds

Iedereen die zakendoet weet: grenzen zijn relatief. We begrijpen dat de wereld groter is dan alleen de regio. Mondiale ontwikkelingen zijn van directe invloed op uw lokale organisatie. Tegelijk bieden internationale trends nieuwe kansen.

Onze specialisten weten wat er speelt in uw sector en regio en plaatsen dat in een breder, internationaal verband. Zo delen we intensief kennis, expertise en innovatie onder anderen met onze Britse partners van TLT en onze Belgische partners van GSJ Advocaten. Zodat we u kunnen voorzien van de best passende juridische en fiscale oplossingen. Lees meer over deze samenwerking.

Lokale betrokkenheid in een mondiale maatschappij. Dat noemen wij Local Hearts Global Minds.

Onze specialisten

Bereken huurkorting door corona

Met onze rekentool berekent u gemakkelijk een mogelijke huurkorting als gevolge van de coronamaatregelen. In de tool wordt gebruik gemaakt van de formule die de Hoge Raad hanteert.

Rekentool huurkorting

 

Holla Heads-up

Trademark- & merkregistratie

De naam van uw onderneming, producten of diensten is vaak het belangrijkste bezit van uw organisatie. Desondanks is de naam vaak niet optimaal beschermd, wat juridische problemen kan opleveren. Hoe dit op te lossen? Door een merk aan te vragen.

Daan Breuking, advocaat Intellectueel Eigendom, vertelt er meer over. Meer weten? Neem contact op!

Bekijk alle Holla Heads-up video’s

Bekijk onze digitale brochure

Hierin vindt u alle praktische informatie over Holla in één handig overzicht. U ziet in een oogopslag in welke rechtsgebieden wij actief zijn en wat wij daarin voor u kunnen betekenen.

Bekijk e-brochure