Nieuws

Holla adviseert TaxModel International bij overname Tax Systems

Gepubliceerd op 25 jan. 2024

Tax Model International

TaxModel International is al meer dan tien jaar een prominente speler op het gebied van internationale belastingnaleving en staat bekend om het creëren van gebruiksvriendelijke software voor belastingprofessionals met meer dan 300 klanten in meer dan 25 landen, waaronder topaccountantskantoren en multinationals uit verschillende sectoren.

Onze advocaten Robert van Muijen en Michelle van de Wert zijn verheugd dat zij TaxModel International en haar management hebben bijgestaan bij de recente overname door het in het Verenigd Koninkrijk gevestigde Tax Systems, een portfoliobedrijf van Bowmark Capital, een toonaangevende private equity investeringsmaatschappij gespecialiseerd in technologie-, data- en dienstenbedrijven.

Hank Moonen, oprichter en CEO van TaxModel International: "We waren zeer tevreden over Holla's toegewijde betrokkenheid gedurende het hele proces op het niveau van het voorbereiden en beoordelen van de koop- en verkoop- en aandeelhoudersdocumentatie. Ze handelden snel en we waren vooral blij met hun ervaring met onderhandelingsdynamiek, waarbij ze zelfs wat humor toevoegden zonder het grote geheel uit het oog te verliezen."

Robert van Muijen, M&A Partner bij Holla: "We hebben met veel plezier samengewerkt met Hank, zijn team en zijn mede-investeerder. Het geeft bijzonder veel voldoening om een innovatief bedrijf en haar stakeholders te helpen de volgende stap te zetten. Wij van Holla wensen Hank en het team het allerbeste op deze spannende reis!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Geen juridische updates missen? Maak dan een selectie uit de diverse expertises van Holla legal & tax.

Aanmelden nieuwsbrief