Letselschade

Advocaat letselschade Den Bosch, Utrecht en Eindhoven

Onze letselschadeadvocaten in Den Bosch, Utrecht en Eindhoven zijn ervaren en gepassioneerde specialisten. Zij weten als geen ander hoeveel er op u af komt wanneer u schade heeft opgelopen door bijvoorbeeld een arbeidsongeval of een verkeersongeval. In zo’n situatie weet u niet waar u aan toe bent, terwijl u juist graag zekerheid en duidelijkheid wilt hebben.

Bij de behandeling van uw letselschadezaak nemen wij u zoveel mogelijk uit handen, zodat u zich volledig kunt richten op uw herstel. Wij zijn sterk in het afdwingen van uw schadevergoeding. Bovendien kost onze inzet u in veel gevallen niets. Daarnaast hebben wij door onze jarenlange ervaring veel connecties binnen het letselschadeveld. Hierdoor kunnen wij u ook optimaal bijstaan wanneer hulp van bijvoorbeeld een coach of een arbeidsdeskundige nodig blijkt.

U kunt bij onze advocaten letselschade terecht voor bijstand in de onderstaande situaties. Klik door naar de pagina voor meer informatie.

Bijstand in veel gevallen kosteloos

Juridische bijstaand in een letselschadezaak kost een slachtoffer in veel gevallen niets. Advocaatkosten vormen namelijk een schadepost die door de aansprakelijke partij moet worden vergoed. Ook kunt u als slachtoffer mogelijk in aanmerking komen voor door de overheid gefinancierde rechtsbijstand.  Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u kijken op de pagina Kosten Letselschade.

U kunt natuurlijk ook contact opnemen met één van onze letselschadeadvocaten in Den Bosch, Utrecht of Eindhoven. Aan de hand van de details van uw letselschadezaak kunnen zij u dan nader adviseren. Een eerste kennismakingsgesprek is bij ons bovendien altijd vrijblijvend en gratis.

Hoe verloopt een letselschadezaak?

Allereerst nemen wij contact op met de aansprakelijke persoon of verzekeraar over de aansprakelijkheid. Wordt de aansprakelijkheid erkend, dan vorderen wij van de aansprakelijke partij voorschotten die de geleden schade dekken. We monitoren uw herstel en laten ook uw letsel beoordelen door onze medisch adviseurs. Samen kijken we waar u behoefte aan hebt en wat er nodig is voor uw herstel.

Als u volledig bent hersteld of uw situatie wordt niet meer beter of slechter, spreken we van een eindsituatie. Op dat moment gaan wij kijken naar een eindregeling, waarin mogelijk ook een vergoeding voor toekomstige schade wordt meegenomen.

Elke zaak is anders en daarom is maatwerk van belang. Onze letselschadeadvocaten bespreken stap voor stap met u hoe uw zaak wordt behandeld en hoe we voor u het beste resultaat kunnen behalen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?