Gertjan Hamers

Gertjan maakt deel uit van het team van vastgoedspecialisten van Holla Advocaten. Zijn bijzondere aandachtsgebied is het huurrecht. Hij is tevens lid van de Klachtencommissie van woningcorporatie Wonen Zuid en lid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA).

Gertjan adviseert projectontwikkelaars, institutionele beleggers en retailers. Ook treedt hij op voor woningcorporaties en gebruikers van zorgvastgoed. Vanwege zijn jarenlange proceservaring is hij goed in staat om te beoordelen of de belangen van zijn cliënten gebaat zijn bij een regeling in der minne of juist bij het voeren van een gerechtelijke procedure. Gertjans werkwijze kenmerkt zich als pragmatisch en to the point. Net als de meeste van zijn cliënten gaat hij door waar anderen stoppen en is hij bereid om verantwoorde (ondernemers)risico’s te nemen.

Al van jongs af aan is Gertjan een groot autoracefan en reist daar ieder jaar de hele wereld voor over. Hiernaast basketbalt en tennist hij geregeld. Omdat Gertjan absoluut niet tegen zijn verlies kan, gaat hij – net als in de behartiging van de belangen van zijn cliënten – tot het uiterste om de overwinning binnen te slepen. Zijn adagium luidt: wanneer je tegen je verlies kunt, heb je al half verloren.