Dewi is sinds november 2018 verbonden aan Holla legal & tax binnen de sectie ondernemingsrecht, met een specialisatie in het commercieel contractenrecht. Dewi adviseert en procedeert in nationale en internationale handelsgeschillen. Daarnaast staat ze ondernemingen bij in het opstellen van commerciële contracten, zoals agentuur-, distributie- en franchiseovereenkomsten.

In 2018 heeft Dewi haar master ondernemingsrecht aan de Universiteit van Tilburg cum laude afgerond. Tijdens haar studie heeft zij een half jaar gestudeerd in Milaan aan Università Commerciale Luigi Bocconi, waarbij zij zich heeft toegelegd op het internationaal en Europees vennootschapsrecht, financieel recht en contractenrecht.

Betrokkenheid bij de zaak staat bij Dewi hoog in het vaandel. Zij zal daarom elke zaak de aandacht  geven die het verdient. Daarnaast gaat Dewi graag nauwkeurig en secuur te werk, waarbij zij ervoor zorgt dat de contractuele documentatie niet alleen juridisch correct is opgesteld, maar ook werkbaar is in de praktijk.

Track Record

Curriculum Vitae

 • 2019 - heden, Holla legal & tax
  Advocaat
 • 2018 - 2019, Holla legal & tax
  Juridisch Medewerker

Opleiding

 • 2016 - 2018, Tilburg University
  Master Ondernemingsrecht
 • 2016, Università Commerciale Luigi Bocconi
  Exchange Program Law
 • 2013 - 2016, Tilburg University
  Bachelor Rechtsgeleerdheid
Meer lezen