Week van de mediation

Week van de mediation: eerste uur gratis advies!

Dit jaar viert de Nederlandse mediators Vereniging (NMv) haar vijftien jarige bestaan. Een periode waarin het vak van mediator zich enorm heeft ontwikkeld en er veel mooie dingen zijn bereikt. Daar zijn we trots op en we vinden dat iedereen moet weten wat de kracht van mediation is. Vanuit die overtuiging is de Week van de Mediation geboren. De Week van de Mediation wordt gehouden van maandag 12 tot en met vrijdag 16 juni a.s. aanstaande.

Om mediation nog meer op de kaart te zetten openen ook onze advocaat-scheidingsmediators Peter de Bruijn en Geeske van Campen hun deuren tijdens de Week van de Mediation. Wij bieden u graag het eerste uur gratis advies aan. Het kosteloos advies van onze advocaat-scheidingsmediators geeft u beiden inzicht in de keuzes en/of gevolgen in specifieke situaties op het gebied van scheiden en de stappen die in jullie situatie genomen moeten worden. U bent van harte welkom tussen 8.30 uur en 17.30 uur op ons kantoor aan het Stationsplein 101 in Den Bosch. Wij verzoeken u vriendelijk vooraf telefonisch of per e-mail een afspraak te maken.

Over de advocaat-scheidingsmediators van Holla Advocaten
Onze advocaat-scheidingsmediators zijn aangesloten bij de NMv en de vereniging van Familierechtadvocaten Scheidingsmediators en hebben jarenlange ervaring als mediator op het terrein van het familierecht, waarbij de nadruk ligt op scheidende (partners van) ondernemers, dga’s en vrije beroepsbeoefenaren, zoals medische specialisten en zakelijke dienstverleners. Ook indien u niet tot een van deze categorieën behoort, bent u echter van harte welkom in de week van 12 tot en met 16 juni a.s.

Onder leiding van één van onze advocaat-scheidingsmediators gaat u met elkaar in gesprek om tot een oplossing te komen. De mediator informeert u over de juridische aspecten van de zaak en begeleidt het onderhandelingsproces. Niet zozeer de standpunten die partijen verdeeld houden, maar de achterliggende gezamenlijke belangen komen daarbij aan bod. U heeft beiden een actieve rol en alle ruimte om uw creativiteit te benutten in het zoeken naar een oplossing. Uiteraard dragen onze advocaat-scheidingsmediators ook zorg voor een goede vastlegging van de gemaakte afspraken.

Waarom de Week van de Mediation?
Mediation is nog relatief onbekend in Nederland. Jaarlijks belanden er nu nog 1,7 miljoen conflicten bij de rechtbank in ons land. Mensen zoeken daar de oplossing voor hun probleem. Maar vaak gaat het bij conflicten niet om strikt juridische zaken of een schadevergoeding. Meestal juist om geschonden vertrouwen, behoefte aan erkenning, miscommunicatie, verschillende verwachtingen. In dat soort gevallen is het sneller, effectiever en vaak ook nog eens goedkoper om een neutrale conflictprofessional in te schakelen. Met elkaar om tafel en kijken of je er samen uit kunt komen onder begeleiding van een mediator.

Meer weten? Stuur dan een e-mail naar mediation@holla.nl voor het maken van een vrijblijvende afspraak. Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen met één van onze familierechtadvocaten.