Familie- en Erfrecht

In het familie- en erfrecht ontmoeten recht en emotie elkaar. Relaties tussen personen zijn in het geding. De hulp van een deskundige advocaat is dan essentieel. Overleggen, mediation of procederen? Samen met u bepalen wij de juiste aanpak. Voor alles gaat het ons om kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid bij u en uw zaak. Want ieder mens is anders en elke zaak is uniek.

Bij een scheiding komt veel kijken. Het is soms moeilijk om door de bomen het bos te zien. U heeft behoefte aan informatie en advies over alle belangrijke zaken die spelen. Een goede regeling voor de kinderen, de afwikkeling van de huwelijkse voorwaarden of goederengemeenschap, het pensioen. Bent u (de partner van een) ondernemer, DGA of (vermogend) particulier, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring met en oog voor zowel uw persoonlijke als uw zakelijke/financiële belangen. Wij spreken uw taal. De kwaliteit van onze dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn wij lid van de vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators. Binnen Holla bundelen wij de krachten en zullen wij waar nodig de expertise van collega’s van andere vakgebieden inzetten.

Bent u erfgenaam of executeur? Of krijgt u met een erfrechtelijk geschil te maken, zoals de afwikkeling van een nalatenschap of een niet goed functionerende executeur? Als lid van de Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland  hebben we erfrechtelijke kennis op specialistisch niveau in huis. Nicole Lindhout is binnen Holla de aangewezen specialist op het gebied van erfrecht.

Kijk verder op deze pagina voor onze Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators.

Advocaten in Familie- en Erfrecht

Naoual Chedra

Geeske van Campen

Peter de Bruijn