Juridisch advies in Den Bosch

Breed expertisegebied
Internationale samenwerking
Persoonlijk aanspreekpunt

Bent u op zoek naar juridisch advies in Den Bosch, Eindhoven en omstreken? De specialisten van Holla legal & tax staan voor u klaar. Iedere zaak is uniek en vereist dus een unieke aanpak. Onze advocaten staan voor een lokale betrokkenheid in een mondiale maatschappij. Dit betekent dat wij betrokken en dichtbij onze cliënten staan. Vanuit Holla adviseren wij met een ambitieuze instelling waarbij wij over landsgrenzen heen kijken. Dit noemen wij Local Hearts Global Minds.

Heeft u vragen over onze verschillende diensten?
Bel ons nu!

Wij geven u juridisch advies bij diverse vraagstukken

Heeft u te maken met een rechtszaak en bent u dringend op zoek naar professioneel advies? Of wilt u toekomstige problemen voorkomen door nu juist te handelen? Dan kunt u bij ons terecht voor passend juridisch advies. U rekent bij ons advocatenkantoor op advies binnen verschillende rechtsgebieden, zoals:

Onze specialisten werken bovendien geregeld samen zodat u van het beste advies wordt voorzien.

Vraag onze experts om advies

Wilt u profiteren van onze professionele juridische dienstverlening? Maak dan een afspraak met een advocaat van ons kantoor en leg hen uw vraagstukken voor. U ontvangt altijd passend advies dat aansluit op uw juridische situatie. Wilt u meer weten over onze dienstverlening en de juridische hulp die wij aanbieden? Neem dan direct contact met ons op door ons contactformulier in te vullen of bereik ons telefonisch via +31 (0) 88 44 02 400.

Neem contact op:

 

Bekijk onze digitale brochure

Hierin vindt u alle praktische informatie over Holla in één handig overzicht. U ziet in een oogopslag in welke rechtsgebieden wij actief zijn en wat wij daarin voor u kunnen betekenen.

Bekijk e-brochure